social media uitbesteden management

Uitbesteden van Social Media of zelf doen?

Als bedrijf besef je dat je op een goede manier aanwezig wilt zijn op social media omdat je weet dat dit direct effect kan hebben op je resultaat. Maar heb je altijd tijd en aandacht genoeg om updates te plaatsen die ook representatief zijn voor je bedrijf en waarmee je kunt scoren.

Weet je dat eigenlijk? Met welke updates je een bepaald resultaat kunt behalen? Of plaatst je bedrijf maar gewoon ‘iets’…

Uitbesteden

Fidene is dagelijks actief met social media en online marketing en weet daarom wat werkt op de verschillende platformen.

Altijd op een goede manier aanwezig zijn op social media maar daarvoor niet genoeg tijd, middelen, kennis of mensen? U kunt alle social media activiteiten uitbesteden aan Fidene. Met kennis van de platformen en rekening houdende met het bedrijf en de doelgroep plaatsen verzorgen wij de gehele communicatie via social media;

  • Juist ingerichte platformen
  • Krachtige updates
  • Eventueel aangevuld met advertenties

Fidene weet exact wat op welk social media kanaal kan scoren en waarmee doelen behaald kunnen worden door de kennis, aandacht en tijd die hier in gestopt wordt.

Hoger in Google

Niet meer zelf content bedenken

Leads

Actieve accounts

Draagt sterk bij aan positief imago

Professioneel

Stappenplan uitbesteden Social Media

Er worden niet zomaar wat berichten geplaatst natuurlijk, om te starten zal er samen een strategie bepaald worden, selectie van doelgroepen gemaakt worden en het soort updates besproken.

Elke maand zullen er uitgebreide rapportages opgeleverd worden om aan de hand daarvan de voortgang en volgende periode te bespreken. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om te ondersteunen tijdens campagnes of te adverteren op social media.

item showcase image

Bepalen strategie

Samen stellen we zaken vast als; platform keuze, contentstrategie, contentmatrix, doelgroepen

Social Media kalender

Overzicht met alle hoofditem's welke aandacht zullen krijgen op de kanalen

Updates

Vastgestelde item's uit de kalender en losse updates zullen geplaatst worden

Rapportage

Maandelijks zal er een uitgebreide rapportage opgeleverd worden. Ook is live inzichten in de statistieken mogelijk

Kosten social media uitbesteden

De kosten voor het uitbesteden van social media of management uit handen geven is voor elke onderneming anders, elke situatie is anders en andere diensten worden aangeboden. De prijzen variëren van € 250,- tot € 900,- maar uiteraard maken wij van te voren een duidelijk kostenplaatje zodat jij exact weet wat de kosten zijn, zonder extra kosten achteraf. Voor € 250,- is het echt mogelijk om op een goede manier op alle social media kanalen aanwezig te zijn op een goede manier.

Privacy van klanten

Referenties, mooie cases van klanten… het lijkt mooi maar niet alle klanten zitten daar op te wachten. Veel bedrijven willen niet dat anderen weten dat het social media beheer door een ander gedaan wordt en daar houdt Fidene rekening mee.

Meer informatie en uitleg horen in een persoonlijk gesprek?