spreker social media facebook specialist

Rene Schipper spreker social media en online marketing

De passie voor mijn vak laat ik graag zien als spreker bij een netwerkevent, klantendag of congres.

Een eerlijk verhaal met enthousiasme verteld waarin ik de interactie met het publiek altijd aan ga; ik laat zien hoe interessant en leuk social media en online marketing kan zijn maar laat vooral zien hoe je hier resultaat mee kunt behalen in de praktijk.

Als spreker geef ik graag lezingen of workshops over Facebook Marketing, Linkedin, Twitter, Social Branding of de toekomst en ontwikkelingen van Social Media en Online Marketing.

Je relaties, klanten of collega’s kunnen na afloop altijd direct met de verkregen informatie aan de slag en ik heb ze zeker aan het denken gezet!

De online ontwikkelingen gaan ontzettend snel en daarom maak ik elke presentatie op maat en actueel voor de betreffende lezing. Actuele voorbeelden en cases uit de branche probeer ik te integreren om zo een tastbaar en goed verhaal te krijgen.

Gastdocent of gastspreker social media

Ik spreek en deel graag mijn kennis met MBO, HBO en Post-HBO studenten over social media en online marketing. Wat zijn de mogelijkheden van het internet en hoe is dit voor ondernemers en ondernemende mensen te gebruiken.

Reserveren als spreker

Heb je interesse of wil je direct een datum vastleggen? Dat kan, vul je gegevens hieronder in en er zal snel contact worden opgenomen.