social media advies

Social Media Advies

Ben jij helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op social media en online marketing gebied? Je bent actief maar kun jij management en directie uitleggen waarom en hoe je bepaalde dingen doet, niet doet en welke resultaten je hiermee behaald?

Waarom advies voor het behalen van resultaat met social media?

Social media is uitgegroeid tot een volwaardig kanaal voor communicatie, marketing, recruiting, onderzoek en persoonlijk contact (netwerken). Als bedrijf stop je tijd en geld in de uitvoering van social media en daarvoor wil je resultaat zien.

Het is niet langer de vraag OF we iets met social media doen maar hoe GOED we dat gaan doen.

Je wil zeker zijn dat er op de juiste, effectieve manier gebruik gemaakt wordt van de platformen en technieken om een optimaal resultaat te behalen.

Om dit te bereiken voor jouw onderneming kan één of meerdere advies gesprekken een goede manier zijn om snel stappen te maken. Ook een gesprek op vaste basis kan zeer effectief zijn om helemaal op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden voor je eigen onderneming of afdeling.

Kies de beste vorm van social media advies voor jou!

social-media-abonnement-round-01

Social Media Abonnement

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, online sessies, advies sessies op locatie en een online dashboard voor statistieken en resultaat.

Social Media Advies Gesprek

Social Media Advies Gesprek

Een éénmalig gesprek of een gesprek op maat? Hulp bij een specifiek onderwerp waar je net even niet uit komt?

Wil je op de hoogte blijven en resultaat behalen?

Dan maak je gebruik van social media advies; per week, maand, kwartaal, jaar of wanneer jij dat noodzakelijk vindt. Van te voren bespreken we wat er op de agenda komt te staan en in welke vorm we de advies sessie tot een goed resultaat gaan brengen.

Hulp nodig bij een specifiek onderwerp

Je komt er even zelf niet meer uit en hebt hulp nodig om jou en je team te ondersteunen en resultaat kunt halen met de inzet van social media.
Fidene helpt jou om weer verder te kunnen en helpt met de ervaring, inzichten bij andere klanten en kennis. Niet verder kunnen ontwikkelen betekent dat je achter de feiten aan loopt en dat is zonde! Leg je probleem voor en samen gaan we er echt wel uit komen, dat is goedkoper dan zelf maar blijven proberen en zoeken.

Ontwikkelingen in het social media landschap

Social media en eigenlijk alle online ontwikkelingen staan niet stil, dagelijks komen er wel nieuwe platformen, nieuwe functies en mogelijkheden bij. Ook de omgang en werking (wie ziet welke update) wordt bijna dagelijks aangepast zodat de ervaring voor de gebruiker zo optimaal mogelijk is.
Wil je op een juiste manier inspelen op deze veranderingen en controle houden over je resultaten op social media moet je op de hoogte blijven zodat juiste inzet, efficiëntie en effectiviteit gewaarborgd blijven.

Met Social Media en Online Marketing een goed imago en reputatie opbouwen zodat men jouw diensten gaat afnemen òf naar gaat verwijzen op een moment dat iemand daar behoefte aan heeft.

Social Media Strategie

Om met je bedrijf een echte stap te maken kijk je waar je naar toe wilt (doelen) en hoe je dit wilt behalen. De inzet van social media en online marketing is niet meer weg te denken; een strategische sessie om samen de weg te bepalen hoe je online deze gestelde doelen kunt behalen. Tijdens een dergelijke sessie wordt dieper in de social media strategie in gegaan door analyse van de markt, concurrenten en eigen bedrijf om uiteindelijk heel concreet de strategie te bepalen naar online succes.

 

Ter voorbereiding van een strategie sessie zal altijd een persoonlijk gesprek plaats vinden om de inzet van alle medewerkers zo effectief mogelijk te maken. Ook kan een ruimere brainstorm-sessie vooraf handig zijn, dit is uiteraard geheel afhankelijk van de situatie.

Lees de 8 regels voor een vrijblijvend gesprek, durf jij het aan?