social media traject

Social Media Traject (zelf management)

Als ondernemer actiever social media en online marketing inzetten om meer te verkopen, je producten en diensten beter te maken en je naamsbekendheid omhoog te brengen? Doe het dan meteen goed doen en professioneel zodat zakelijk succes binnen bereik ligt! Hoe doe je dat?

Met het Fidene Online Traject krijg je alle handvatten aangereikt en ben je helemaal klaar om met je website en social media platformen zelf resultaat te behalen, dit te meten en de gestelde doelen te behalen.

Social Media Management (traject)

Het zelf plaatsen van updates op social media heeft meestal de voorkeur van organisaties. Zelf alles onder controle houden en invloed uitoefenen op de resultaten. Je kunt dit voor een korte periode door een andere partij/persoon te laten doen, maar op langere termijn kan niemand met dezelfde passie en gevoel praten over zijn product of dienst dan de ondernemer zelf.

Om deze ondernemers zo goed mogelijk op te leiden en te begeleiden heeft Fidene een traject ontwikkeld waarmee alle theorie, praktijk, handvatten en tools aangereikt worden om zelf zakelijk succesvol met social media aan de slag te gaan.

Wat komt aan bod in een traject?

In een social media traject leidt Fidene de onderneming volledig op om zelf social media optimaal met resultaat te beheren en te managen.

  • Technische en inhoudelijke kennis van de platformen
  • Contentstrategie en Contentmanagment
  • Social media beleid en strategie
  • Tooling
  • Monitoring en alerts
  • Lezen en analyseren van resultaten

Invulling en tijdsplanning

Voor de personen die zich gaan bezig houden met de invulling van de communicatie met social media is het belangrijk dat ze de technieken en theorie van de verschillende platformen goed weten zodat ze hier zo optimaal mogelijk gebruik van kunnen maken. Tijdens dit traject van opleiding social media management wordt samen een traject uitgestippeld in tijd en inspanningen om zo het optimale resultaat te kunnen behalen. In de praktijk zijn dit bij klanten vaak flexibele trajecten van 3 tot 6 maand.

Direct meer informatie of weten wanneer we kunnen starten?