in-company social media training

In-Company social media training

Een in-company social media training is de meest geschikte trainingsvorm als er binnen de onderneming meerdere personen of hele afdeling een bepaalde training of opleiding willen volgen. In eigen omgeving gericht training krijgen met eigen voorbeelden en maximale aandacht.

Tijdens social media opleiding werken aan eigen vraagstukken met resultaat

Een in-company training is bij uitstek geschikt om aan de slag te gaan met vraagstukken die binnen het bedrijf of organisatie leven. Tijdens deze training wordt direct gericht en met resultaat door de werknemers of afdeling gewerkt. In de praktijk wordt de stof besproken, geleerd en in de praktijk gebracht.

Optimaal aansluiten bij de cultuur van de organisatie

Een standaard social media training of opleiding heeft Fidene niet. Een training is altijd specifiek gericht op de branche van de opdrachtgever waarbij vooraf een analyse is gedaan van branche, organisatie en werknemers. De in-company training sluit nauw aan bij de praktijk van het bedrijf of organisatie.

Mogelijkheden en onderwerpen bepalen we in overleg en kunnen de volgende onderdelen bevatten:

  • Social Media training algemeen
  • Branding
  • Training Facebook (zakelijk)
  • Linkedin training ‘effectief online netwerken met resultaat’
  • Twitter (van basis, analyse en resultaat)
  • WhatsApp
  • Instagram

Maatwerk social media opleiding voor elke organisatie

Neem contact op met Fidene om de mogelijkheden en invulling te bespreken. Een ‘standaard’ social media in-company training bij het bedrijf op locatie kost € 450,- per dagdeel; een dagdeel vol praktijk, maatwerk en resultaat!

Direct meer informatie

Ja, neem contact op met mij voor meer informatie over een in-company training of workshop. Vermeld in het bericht de organisatie, aantal personen en onderwerp(en).