fidene

Zo is Fidene begonnen…

Fidene is in 2010 opgericht door Rene Schipper. Fidene helpt bedrijven en ondernemers met het krijgen van nieuwe klanten, leads te genereren en meer omzet te geven door een juiste inzet van social media en online marketing.

Nieuwe klanten, leads en meer omzet door de juiste inzet van social media.

Het ontstaan van Fidene

De naam Fidene is ontstaan tijdens een vakantie in Italië, bijna 10 jaar voor de echte start van het bedrijf. Tijdens een bezoek aan de prachtige stad Rome zag ik ergens een bordje (of lijnbus… ik weet het niet exact meer) staan met de naam ‘Fidene’. Die naam bleef maar hangen en is na de vakantie vastgelegd met een domeinnaam.

Een aantal jaar heb ik gewacht met het starten van het bedrijf maar toen ik in november 2010 begon was de naam voor mij gelijk duidelijk; Fidene. Juist vanwege de betekenis (die ik pas in 2010 ging opzoeken) en het gevoel wat ik nog steeds met het prachtige land Italië en stad Rome heb.

Verzet tegen de grotere machten

Fidene was heel vroeger in de tijd van de Romeinen de eerste nederzetting net buiten de oude stad Rome die zich verzette tegen het grote Romeinse Rijk. De mensen die zich verzamelden in de nederzetting Fidene bouwden hutten in een eigen stijl.

overzicht-rome-fideneJuist die vergelijking van het verzetten tegen grotere machten vond ik wel mooi in de naam omdat je met social media eigenlijk niet anders doet. Je bent minder machtig dan een grote landelijke TV-zender als bedrijf maar je hebt wel recht van spreken op social media en jouw eigen verhaal kan landelijk opgepakt worden als je dat op de goede manier doet.

Meedenken, activeren en inspireren

Fidene heeft een frisse blik en kijkt onafhankelijk naar de ontwikkelingen en huidige situatie binnen de onderneming; meedenken, motiveren, activeren en inspireren vanaf het eerste gesprek!

In een eerste gesprek, met een kop (sterke) koffie zullen kennis en het plezier van het delen van deze kennis meteen duidelijk worden.

Op de hoogte blijven van social media ontwikkelen via WhatsApp of Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelen kan via WhatsApp of als je niet zo veel online bent maar toch alles wilt weten; laat je gegevens achter en je krijgt de social media informatie in je mailbox.

Meer weten over de historie en ervaring? Neem gewoon even contact op!