linkedin persoonlijk uitnodigen mobiel

Persoonlijke Linkedin uitnodiging met mobiel

Een persoonlijke uitnodiging op Linkedin wordt nog steeds gewaardeerd door velen en heeft (mijn inziens) ook nog steeds een meerwaarde. Ook via de mobiele app van Linkedin is het mogelijk om een persoonlijke uitnodiging te versturen.

Persoonlijk uitnodigen via Linkedin app

Als je een interessant profiel tegenkomt tijdens het bladeren door Linkedin en je klikt deze aan zie je meteen die mooie ‘connect’ knop staan… heel verleidelijk om meteen op te klikken. Maar dan verstuur je een onpersoonlijke uitnodiging! Om een persoonlijk bericht aan je uitnodiging toe te voegen klik je op het pijltje achter connect om een extra menu te openen.

Lees de 8 regels voor een afspraak over resultaat met digital marketing

linkedin persoonlijk uitnodigen mobiel

Tik je op deze knop dan zie je het volgende scherm te zien.

linkedin persoonlijk uitnodigen mobiel

Klik op ‘Uitnodiging aanpassen’ of (Personalize invite) en je krijgt de mogelijkheid om een persoonlijk bericht te sturen.

linkedin persoonlijk uitnodigen-mobiel-003

Klik rechtsboven op ‘Send’ of ‘Verzenden’ en je personlijke uitnodiging is verzonden. Let wel even op want het lijkt alsof deze niet is verzonden. Klik linksboven op het ‘terug-pijltje’ en zie dat in het profiel je aanvraag voor connectie op ‘Pending’ staat… de uitnodiging is dus wel verzonden.

 

Ook moet de mobiele app van Linkedin is het dus gewoon mogelijk om iedereen een persoonlijke uitnodiging te sturen. Hoe je dit op de desktop doet is na te lezen in; persoonlijk uitnodigen op Linkedin; zo werkt het!

Rene Schipper

Oprichter, online marketeer en social media expert bij Fidene
Leest, denkt, schrijft en spreekt over social media en online marketing, geeft advies en opleiding voor ondernemers met als doel resultaat te behalen.

Bezoek de website
Bekijk alle artikelen

Gerelateerde artikelen

Persoonlijk uitnodigen op Linkedin; zo werkt het! Een persoonlijke uitnodiging is beter dan een onpersoonlijke uitnodiging op Linkedin, ik denk dat iedereen het daar wel mee eens is. Je kunt direct ee...
Is een persoonlijke Linkedin uitnodiging echt nodig? In de Linkedin trainingen die ik geef vertel ik altijd hoe je voordeel kunt halen uit een persoonlijke uitnodiging door meteen goede aandacht te gev...
De belangrijkste (privacy) instellingen van Linkedin Wil je met vertrouwen online netwerken en resultaat behalen op Linkedin dan wil je zeker zijn dat je instellingen goed staan. Handig dus om eens in de...
De afmeting voor een afbeelding bij een Linkedin update op een zakelij... Veel bedrijven met een bedrijfspagina op Linkedin gaan hier de fout in, bij het plaatsen van een afbeelding op Linkedin. En dan bedoel ik een enkele a...

Comments

comments