Meer actie op Linkedin; mogelijkheid voor mentions toegevoegd

Afgelopen week is Linkedin met iets nieuws gekomen welke daadwerkelijk voor meer actie en interactie zal zorgen op Linkedin, goed voor jou en voor Linkedin!

Het is nu mogelijk om contacten en bedrijven te benoemen in berichten en reacties…

Mogelijkheid van mentions op Linkedin

Afgelopen week zag ik met mijn (engelstalige) profiel de volgende melding op Linkedin staan. Ik had de aankondiging al gezien via het blog van Linkedin maar daarna blijft het altijd even afwachten wanneer implementatie plaats zal vinden, snel dit keer!

 

Hoe kun je iemand benoemen op Linkedin?

Als je in een statusupdate begint met het typen van een naam, gewoon zonder het @ teken dan verschijnen de eerste mogelijkheden al in je scherm. Kies de persoon die je wilt benoemen en de persoon zal zichtbaar zijn in de update.

 

Zichtbaarheid en meldingen

De persoon of het bedrijf welke je vernoemt is beter zichtbaar; als je met de muis over de naam gaat zie je de eerste informatie van het profiel staan en dit is natuurlijk ook klikbaar.

Daarnaast krijgt de persoon hiervan ook een melding via Linkedin, handig dus om mensen te activeren.

 

Extra data voor Linkedin

Deze stap betekent extra data voor Linkedin en meer actie en interactie op Linkedin. Ergens voor bedanken hoeft niet meer in berichten waarvan je niet zeker weet of de persoon dit wel leest. Bedankt Linkedin!

Lees de 8 regels voor een afspraak over resultaat met digital marketing

Rene Schipper

Oprichter, online marketeer en social media expert bij Fidene
Leest, denkt, schrijft en spreekt over social media en online marketing, geeft advies en opleiding voor ondernemers met als doel resultaat te behalen.

Bezoek de website
Bekijk alle artikelen

Comments

comments