Voorkom dubbele updates op je Facebook pagina

Voorkom dubbele updates op Facebook
Ken je dat; je plaatst een update op je Facebook pagina en ziet geen voortgang met als conclusie dat je niet weet of je update geplaatst is of niet.

Je besluit om de de update nog een keer te proberen om te kijken of het nu goed gaat. Vaak is het resultaat dat je een dubbele update hebt staan en met een beetje ‘pech’ komen op beide berichten de eerste likes al binnen. Dit kun je voorkomen!

Stel voor je Facebook pagina ‘meldingen ontvangen’ in

Via de like knop op je eigen pagina heb je nog meer mogelijkheden dan alleen maar de pagina leuk te vinden. Je kunt ook instellingen om meldingen te ontvangen op het moment dat er een nieuwe update geplaatst is op de pagina.

Facebook meldingen ontvangen

Als je deze meldingen voor je eigen pagina aan hebt staan krijg je op het moment dat de update geplaatst is op je eigen Facebook pagina een melding in het meldingsvenster en een pop-up linksonder in je Facebook scherm.

 

Andere mogelijkheden met deze instelling

Je kunt deze instelling natuurlijk ook toepassen op pagina’s waarvan jij geen enkele update wilt missen, deze bijv. Bij je vrienden heb je de mogelijkheid om voor ‘Goede vrienden’ een melding te krijgen (zelf heb ik dit uitstaan) voor pagina’s kun je dit ook toepassen via deze optie.

Met het instellen van deze optie voorkom je dat je dubbele updates plaatst omdat je direct de melding ziet op het moment dat de update echt geplaatst is.

Rene Schipper

Oprichter, online marketeer en social media expert bij Fidene
Leest, denkt, schrijft en spreekt over social media en online marketing, geeft advies en opleiding voor ondernemers met als doel resultaat te behalen.

Bezoek de website
Bekijk alle artikelen

Gerelateerde artikelen

Facebook updates plaatsen in meerdere talen Voor veel Facebook pagina's met fans in meerdere landen of fans die verschillende talen spreken was het altijd lastig om goede updates te plaatsen zon...
Extra beheerder toevoegen aan de Facebook pagina Het toevoegen van een extra beheerder op je Facebook pagina is altijd een goed idee. Makkelijk om samen de pagina te onderhouden en je weet nooit wat ...
Bereik van berichten op Facebook pagina opnieuw aangepast Het bereik van je Facebook berichten van je pagina wordt bepaald door de verschillende factoren van de Facebook EdgeRank. Alle factoren die je ook t...
De mogelijkheden bij een Facebook update Er zijn meerdere mogelijkheden om een update te plaatsen op de Facebook pagina. De mogelijkheden in één overzicht Update met alleen tekst Type in he...

Comments

comments