Hoe kan ik mijn likes / fans van mijn Facebook pagina zien?

Hoe likes fans Facebook pagina zien

Je ziet dat de like teller van je pagina weer is gestegen en je wilt toch graag zien wie die laatste liker was… maar je kunt dit niet meer zien in het admin panel op de plek waar je dit normaal kon zien.

Hier vind je weer een overzicht van je likes op je Facebook pagina

Recent heeft Facebook weer een wijziging in het admin panel doorgevoerd waardoor veel beheerders geen overzicht meer hebben van alle fans op de pagina. Er is een (tijdelijke?) oplossing om alle fans wel te zien.

Ga naar de instellingen (Settings) van je pagina en klik daar aan de linkerkant op ‘People and Other Pages’ om meteen een overzicht van je fans te krijgen.

Overzicht likes fans van je Facebook pagina

 

Zo zie je weer wie je pagina leuk vinden

Facebook wijzigt nogal eens waar je dergelijke gegevens kunt vinden. Een oplossing die altijd heeft gewerkt om weer een overzicht van je fans te krijgen is de volgende.

Om een overzicht te krijgen van alle fans/likes van je pagina ga je naar https://www.facebook.com/browse/page_fans/?page_id=000000000000000 en vervang 00000… door het ID van je pagina.

Het ID van je pagina is te vinden bij de About/Info van je pagina.

 

Facebook pagina ID vinden

Helemaal onderaan de pagina staat het ID van de Facebook pagina.

Als je het ID van je eigen pagina in de hierboven genoemde url plaatst zie je een overzicht van alle likes van de pagina mits de persoon zijn likes openbaar heeft staan.

Handig om je fans/likes weer te zien? Delen van het artikel mag uiteraard!

Rene Schipper

Oprichter, online marketeer en social media expert bij Fidene
Leest, denkt, schrijft en spreekt over social media en online marketing, geeft advies en opleiding voor ondernemers met als doel resultaat te behalen.

Bezoek de website
Bekijk alle artikelen

Gerelateerde artikelen

Vind de beste tijd voor Facebook updates om bereik en reacties te verg... Wat is de beste tijd om een update op Facebook te plaatsen? Deze vraag krijg ik heel vaak en komt elke keer weer terug. Het laat zien hoe mensen en...
De eerste likes voor je Facebook pagina Optreden zonder publiek is niet leuk, updates plaatsen op een pagina zonder likes ook niet. Maar hoe kom je aan die eerste likes? Voordat je andere...
Vacature op Facebook plaatsen en publiceren op je pagina Een vacature rechtstreeks op Facebook plaatsen i.p.v. een linkje naar je website... klinkt als een interessante optie voor een behoorlijk aantal vacat...
Waarom je vierkante video moet gebruiken op social media Dat video een hele effectieve manier van content is om je verhaal te vertellen op social media is voor iedereen wel duidelijk. Welk platform het ook i...

Comments

comments