Bekijk alle Facebook pagina reviews en reageer

Facebook reviews bekijken en reageren

Reviews op je Facebook pagina; als je de juiste instellingen (adresgegevens en juiste categorie) ingesteld hebt zie je deze op je pagina. Maar tot voor kort kon je daar niets mee… je kon ze helemaal niet bekijken. Nu dus wel!

UPDATE 17/02/2014: toevoeging onderaan artikel geplaatst met extra informatie als je de reviews nog steeds niet ziet.

 

Facebook revieuws bekijken en reageren

Via een bericht van Erwin Meester van Sociaal Lokaal zag ik de nieuwe opties die aan de reviews een nieuwe dimensie geven; zie hieronder hoe je alle revieuws kunt bekijken en ook kunt reageren.

Ga naar de reviews op je Facebook pagina en klik op ‘See All’ om alle reviews te zien.

bekijken en reageren op facebook reviews

Klik onderaan het scherm op ‘More Revieuws’ om alle reviews te bekijken en niet alleen de reviews waar een extra tekst is bijgevoegd.

 

Nu zie je alle reviews op je pagina; ook de reviews zonder geschreven reactie. En je hebt de mogelijkheid om hierop een reactie te geven..

 

Je kunt dit niet alleen voor je eigen pagina bekijken… voor elke pagina is dit mogelijk; dit is ook de reden dat ik de namen en afbeeldingen gewoon kan laten staan in bovenstaande afbeeldingen.

 

Reageren op Facebook reviews?

Is het handig om op een Facebook review te reageren nu je dit mogelijkheid hebt? Je ziet wie er minder positief is geweest over je Facebook pagina en als de actie recent is geweest zou je dat kunnen doen.

 

Weet jij waar je overal een review hebt gegeven?

Zelf heb ik via de Facebook app wel eens per ongeluk een review gegeven door net te snel over het scherm te vegen. Als je een slechte beoordeling hebt gegeven… je weet nu dat je er een vraag over kunt krijgen.

 

Als je nog steeds geen reviews op je Facebook pagina ziet, hier de uitleg

In gesprek met Vindkracht9 werd duidelijk dat nog steeds niet iedereen alle reviews ziet op de eigen pagina; je moet daar iets voor doen. Om de reviews te zien moet je met een persoonlijk account zijn ingelogd op Facebook èn moet je zelf een review hebben gegeven.

Rene Schipper

Oprichter, online marketeer en social media expert bij Fidene
Leest, denkt, schrijft en spreekt over social media en online marketing, geeft advies en opleiding voor ondernemers met als doel resultaat te behalen.

Bezoek de website
Bekijk alle artikelen

Gerelateerde artikelen

Aanbevelingen zichtbaar maken op Facebook pagina Hoe kan ik de knop 'aanbevelingen' zichtbaar maken op onze Facebook pagina? Een veelgestelde vraag omdat er niet direct zichtbaar een instelling is ...
Facebook updates plaatsen in meerdere talen Voor veel Facebook pagina's met fans in meerdere landen of fans die verschillende talen spreken was het altijd lastig om goede updates te plaatsen zon...
Link aanpassen op Facebook; instellen Facebook Domain Verification Rond de zomer van 2017 kwam de aankondiging van Facebook om het bewerken van informatie (afbeelding en tekst) bij het plaatsen van een link op een Fac...
Verkeerde foto en tekst op Facebook bij een website link? Je plaatst een link (van je eigen website) op Facebook (of op Linkedin, Google+ of Twitter), je ziet Facebook even zoeken en ziet een foto en/of tekst...

Comments

comments