facebook update delen twitter linkedin

Delen van een Facebook update op Linkedin of Twitter

Een Facebook update delen op een ander kanaal als Twitter, Linkedin of mail? Je weet niet welke link of url je hiervoor kunt gebruiken?

Waar is de url van een Facebook update te vinden?

De url van een update die je kunt gebruiken bij het delen van een Facebook update is ‘gewoon’ zichtbaar op je Facebook pagina zelf. De url die je moet gebruiken is verbonden aan de datum van een Facebook update. Als je met je muis (desktop) over een de datum van een Facebook update gaat zie je linksonder in je browser al de link verschijnen van de update.

delen facebook update

delen facebook update urlZoals je ziet heeft elke Facebook update een eigen ID, in bovenstaand voorbeeld van Marketingfacts is dat ‘1474761239201674’. Dit ID wordt ook gebruikt in advertenties, in de Power Editor heb je de mogelijkheid op basis van dit ID updates in te laden als advertentie.

Wil je de url dus delen, dan klik je met rechts op de datum onder een Facebook update. Je klikt op kopiƫren en plakt deze op de plek waar je de Facebook update wilt delen.

[cm_ad_changer campaign_id=”4″]

Lees de 8 regels voor een afspraak over resultaat met digital marketing

Rene Schipper

Oprichter, online marketeer en social media expert bij Fidene
Leest, denkt, schrijft en spreekt over social media en online marketing, geeft advies en opleiding voor ondernemers met als doel resultaat te behalen.

Bezoek de website
Bekijk alle artikelen