adverteren op social media

Adverteren op Social Media

Wil je meer actie in je marketing campagne? Wil je naast traditionele methoden ook social media op een verrassende en effectieve manier inzetten en vooral resultaat behalen? Fidene heeft de creativiteit en kennis om een campagne op de juiste, treffende manier op te zetten en te ondersteunen.

Bereik effectief je doelgroep met een social media advertentie

Adverteren op social media geeft een hele andere dimensie aan een campagne; de sociale waarde die in berichten wordt mee gegeven en de unieke target opties maken adverteren op de verschillende platformen een unieke manier om direct en vooral effectief je doelgroep te bereiken.

Fidene heeft veel ervaring met adverteren via social media en kan daarom uitstekend helpen bij het kiezen van de juiste marketing strategie om te effectief te adverteren met resultaat.

De platformen waarop je op dit moment kunt adverteren zijn zeer divers en vereisen allemaal een verschillende strategie en bieden kansen om ook jouw doelgroep te bereiken. Adverteren op social media kan een echte boost geven aan je campagne!

Adverteren op Facebook

Facebook heeft in Nederland inmiddels 9,5 miljoen actieve accounts en heeft zeer veel mogelijkheden om heel gericht je doelgroep te bereiken. Ook adverteren op Instagram is mogelijk en soms erg effectief.

Adverteren op Twitter

Het netwerk met het laatste en snelste nieuws online. Adverteren kan in de timeline van Twitter met een link naar je website, een afbeelding(en) of video. Bereik de mensen als goede ondersteuning voor je campagne.

Adverteren op Linkedin

Linkedin, het zakelijke online netwerk van Nederland waarop je gericht kunt adverteren om via Linkedin je zakelijke doelgroep te bereiken. Een vacature echt zichtbaar maken of je merk online beter op de zakelijke markt zetten? Op Linkedin kan het!