koffie gesprek over online resultaat

Een gratis en vrijblijvend gesprek over online resultaat

Leuk, jij wilt verder met je onderneming en resultaat behalen met social media en online marketing en wilt daar in een gesprek wel meer over horen.

Voordat we dat gesprek gaan inplannen is het goed om de volgende 8 regels voor een afspraak even goed door te lezen.

 • De 8 regels

  1. 1.  Tijd: we gaan minimaal 1,5 uur samen zitten. Ik wil graag het nodige van jou weten en geef heel veel informatie over de mogelijkheden voor je onderneming en ja… dat kost wat tijd.
  2. 2.  Koffie: lekker! Zonder suiker en/of melk, gewoon zwarte koffie dus. Bij voorkeur ook nog sterke koffie
  3. 3.  Telefoon: tijdens het gesprek staat mijn telefoon op stil, ik hoop die van jou ook.
  4. 4.  Vrij: uit ervaring weet ik dat het goed is om na onze afspraak minimaal één uur geen afspraak te plannen. Deze tijd ga je namelijk gebruiken om na te denken en ideeën op te schrijven en uit te werken.
  5. 5.  Locatie: ik kom voor dit gesprek graag bij jou langs om meteen een beeld te krijgen van jou als ondernemer. En dan maakt het me niets uit of het aan de keukentafel is of op 40 hoog met een geweldig uitzicht (alhoewel… ;-)) Maar het gesprek mag ook gewoon bij Fidene op de 3e verdieping.
  6. 6.  Vragen: stel tijdens het gesprek gerust zoveel mogelijk vragen.
  7. 7.  Papier: schrijf tijdens het gesprek rustig mee. Ik maak ook aantekeningen en teken voorbeelden uit. Je mag gewoon om een kopie van deze aantekeningen vragen aan het eind van het gesprek, ik geef ook dit graag weg.
  8. 8.  Besef: je krijgt in het gesprek dingen te horen waarvan je denkt: ‘waarom weet ik dat niet en waarom wist ik dat niet eerder?‘. Je moet hier wel mee om kunnen gaan en onthouden dat het nooit te laat is om te leren en te ontwikkelen.

Slechts 8 eenvoudige ‘regels’ lijkt mij… lijkt het je nog steeds interessant om in een gesprek meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf te horen?

Laat je gegevens hier achter om een datum te plannen.

Of stuur gewoon even een berichtje… via WhatsApp of Messenger.

whatsapp-logo-vector