fidene 8 regels gesprek digitale marketing

Een goed gesprek over online resultaat

Jij wil resultaat behalen met online marketing en social media? Na dit gesprek weet je wat je moet doen en welke stappen je moeten zetten om verder te komen met je onderneming.

 

Als jij je kunt vinden in de 8 regels, maak ik graag tijd vrij om een afspraak te maken!

 • De 8 regels

  1. 1.  Tijd: we gaan minimaal 1,5 uur samen zitten. Ik wil graag het nodige van jou weten en geef heel veel informatie over de mogelijkheden voor je onderneming en ja… dat kost wat tijd.
  2. 2.  Koffie: lekker! Zonder suiker en/of melk, gewoon zwarte koffie dus. Bij voorkeur ook nog sterke koffie
  3. 3.  Telefoon: tijdens het gesprek staat mijn telefoon op stil, ik hoop die van jou ook.
  4. 4.  Vrij: uit ervaring weet ik dat het goed is om na onze afspraak minimaal één uur geen afspraak te plannen. Deze tijd ga je namelijk gebruiken om na te denken en ideeën op te schrijven en uit te werken.
  5. 5.  Locatie: ik kom voor dit gesprek graag bij jou langs om meteen een beeld te krijgen van jou als ondernemer. En dan maakt het me niets uit of het aan de keukentafel is of op 40 hoog met een geweldig uitzicht (alhoewel… ;-)) Maar het gesprek mag ook gewoon bij Fidene. En kan uiteraard ook gewoon online
  6. 6.  Vragen: stel tijdens het gesprek gerust zoveel mogelijk vragen.
  7. 7.  Papier: schrijf tijdens het gesprek rustig mee. Ik maak ook aantekeningen en teken voorbeelden uit. Je mag gewoon om een kopie van deze aantekeningen vragen aan het eind van het gesprek, ik geef ook dit graag weg.
  8. 8.  Besef: je krijgt in het gesprek dingen te horen waarvan je denkt: ‘waarom weet ik dat niet en waarom wist ik dat niet eerder?‘. Je moet hier wel mee om kunnen gaan en onthouden dat het nooit te laat is om te leren en te ontwikkelen.

Slechts 8 eenvoudige ‘regels’ lijkt mij… lijkt het je nog steeds interessant om in een gesprek meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf te horen?

Laat je gegevens hier achter om een datum te plannen.

  Of stuur gewoon even een berichtje… via WhatsApp of Messenger.

  whatsapp-logo-vector