Persoonlijke Linkedin uitnodiging met mobiel

Persoonlijke uitnodiging sturen met linkedin app

Linkedin heeft met de laatste update van de Linkedin app iets aangepast waar veel vraag naar was; het is nu mogelijk om met de app persoonlijke uitnodigingen te versturen!

 

Persoonlijk uitnodigen via Linkedin app

Als je een interessant profiel tegenkomt tijdens het bladeren door Linkedin en je klikt deze aan had je voorheen alleen de optie om de persoon via de knop ‘Connect’ uit te nodigen waarna er meteen een onpersoonlijke uitnodiging werd verzonden. Na de laatste update zie je een andere knop bovenaan het scherm staan.

linkedin uitnodigen met app

Tik je op deze knop dan zie je het volgende (mooie šŸ˜‰ ) scherm te zien.

Klik op ‘Uitnodiging aanpassen’ en je krijgt een zelfde tekst in een bericht te zien als op de desktop!

Mooie update van Linkedin en dit zal zeker zorgen voor meer gebruik van de Linkedin app. Ik weet van velen dat juist het ontbreken van deze optie ervoor zorgde dat velen Linkedin vooral op de desktop gebruiken.

Update Linkedin app

De update waar deze wijziging is gemaakt is in ieder geval uitgerold voor Android toestellen en iPhone, op de iPad heb ik de wijziging nog niet gezien.

Met deze update is het dus eindelijk mogelijk om iedereen een persoonlijke uitnodiging te sturen. Hoe je dit op de desktop doet is na te lezen in; persoonlijk uitnodigen op Linkedin; zo werkt het!

Rene Schipper

Oprichter, online marketeer en social media expert bij Fidene
Leest, denkt, schrijft en spreekt over social media en online marketing, geeft advies en opleiding voor ondernemers met als doel resultaat te behalen.

Bezoek de website
Bekijk alle artikelen

Comments

comments